Forum wyłączy się za:
Witam serdecznie w czwartym otwarciu forum! Bawcie się dobrze!

📌 Forum wersja 4

849
av 699cd7bfc6b80 🥈 vulpister★ 420⚡ 621🚩 Admin
Kochani, witajcie na 4 wersji forum, która będzie otwarta 9 dni!

Minął miesiąc od ostatniego otwarcia forum, więc to jak na razie nasza najdłuższa przerwa, ale wracamy z drobnymi nowościami, które mam nadzieję się wam spodobają! Co się zmieniło?
Dodałem BAZY – każdy z was teraz może rozwijać swoją bazę ze swoimi Pokemonami. Będziecie piekli ciastka i zamieniali je na wartościowe punkty, przedmioty i…. inne Pokemony!
Największe zmiany dotykają widoku mobilnego. Osoby, które grają na forum mobilnie dostały na samej górze strony panel z szybkimi przyciskami dzięki którym szybko przejdziecie do opcji i miejsc w grze. To ma być ułatwienie dla tych, którzy muszą przewijać paluchem pół strony, by wysłać kogoś na ekspedycję.

Apropo ekspedycji – pojawiło się kilka ułatwień jak odbiór czekających wszystkich nagród z ekspedycji (nie trzeba tego robić pojedyńczo), czy wysłanie tych samych Pokemonów na tę samą ekspedycję jeszcze raz – to dla tych leniwych jak ja, którzy oszczędzają tym aż 5 kliknięć.
Zachęcam do rozwijania bazy, w której możecie zdobyć CZAS na skrócenie wykluwania jaj, czy rozmnażania Pokemonów, a także na skrócenie działań w bazie.
Odnośnie baz – Unowny mają teraz znaczenie bo pracują dla Twojej bazy!
Wasze karty Pocket mają teraz znaczenie! Możecie je przepalać, żeby upiec trochę ciastek do rozwoju waszej bazy, ale pamiętajcie że przepalanie kart obniża wasze Wattsy
Piwnica Walk dostała kolejne poziomy (z lepszymi nagrodami ale i trudniejszymi przeciwnikami), poprawiłem też kilka błędów z walkami, które wyłapałem.
Nowe rozdziały historii z lepszymi nagrodami i nową przygodą do przeczytania!
Poprawiłem też czytelność w "Historii", teraz lepiej będziecie widzieć co się działo z waszymi Pokemonami 😉
Sklep ma podział na Pokemony za punkty i prism scales dla czytelności.

I dziesiątki mniejszych lub większych zmian na forum, których możecie nie zauważyć na pierwszy rzut oka.

Nowa baza to wiele nowych problemów, które mogą pojawić się na forum. Piszcie o wszystkich błędach opisując dokładnie co robiliście, co się stało i czego spodziewaliście się, że powinno się zadziać. Będę naprawiał w trakcie działania forum.

Ogólnie jeśli chodzi o działanie bazy i zdobywanie ciastek to cały moduł jest jeszcze w trakcie testowania więc jest duża szansa, że jakieś rzeczy mogą tam nie działać, albo że będą zmieniane w trakcie działania forum. Będę dawał znać w tym temacie!

Pamiętajcie, że nadal to etap testów, więc forum może być w tym czasie co jakiś czas na chwile wyłączane, może się wywalić, lub możecie stracić jakiegoś Pokemona, post, czy przedmiot – z góry przepraszam i informuję, że takie sytuacje mogą się zdarzyć.
sticker mewtwo
av 699cd7bfc6b80
⚡ 621

Odpowiedzi (1)

405
av 699a24d791287 Zuzu★ 28⚡ 521
witam ponownie na forum
sticker TR Sierra
av 699a24d791287
⚡ 521

Odpowiedź

Znaków: 0 / 3000

🛡️ Weryfikacja anty-botowa (Spam Limit)

Ile to jest 8 + 9 ?

WAW Pokemon

WAW Pokemon to prawdopodobnie największy i najlepszy polski serwis fanowski, całkowicie poświęcony światu Pokémon. Znajdziesz u nas bazę kart Pokémon Pocket, a także wywiady, czy felietony. Piszemy nie tylko o grach, ale też o zabawkach, książkach i karciance Pokémon. Od lat tworzymy miejsce, które łączy społeczność Trenerów Pokémon w Polsce i dostarcza im najbardziej aktualnej i kompleksowej wiedzy.

wersja 8.15.1
WAW Pokemon działa od 22.04.2014 r.
Kontaktz nami

Współpraca

Pokemon Special

Serwis prowadzi vulpister – tiktok.com/vulpister × vulpi.pl