Forum wyłączy się za:
Aktualnie trwają dwa konkursy w którym do zdobycia są Magazyny Pokemon! Pierwszy tutaj: Wydanie Specjalne, a drugi tutaj: Wydanie Zwykłe. Zapraszam do uczestnictwa!
Wypełnij ankietę dotyczącą forum i jego przyszłości KLIKAJĄC TUTAJ

Pokemon Presents 2026

849
av 699cd7bfc6b80 vulpister★ 171⚡ 646🚩 Admin
Hej i jak oceniacie Pokemon Presents na 30-lecie marki? Dało radę czy nie?
Ja osobiście uważam, że było nawet udane. Nowa generacja, którą od 4 miesięcy oczekiwaliśmy – przecieki się sprawdziły. Startery też są spoko. No i do pozostałych informacji jakoś nie mam negatywnych uwag. Było na pewno lepiej niż w ostatnich latach. Pokopia to fajna podróba Animal Crossing ale nadal nie zachęca mnie do za
kupu Switcha 2.

A wy co sądzicie? Spodziewaliście się czegoś konkretnego? Coś was zaskoczyło?
sticker nagano 11
av 699cd7bfc6b80
⚡ 646

Odpowiedzi (4)

521
av 69886415ed941 🥈 KapitanGalareta★ 272⚡ 378
Odkąd siedzę sobie tutaj na forum raz na jakiś czas zacząłem się bardziej interesować nowinkami z pokemonów. W końcu wskoczyliśmy o tak dużą ilość, że większości nei znam. Konsoli nie mam, jednak przymierzę się do kupienia jej dla nowych pokemonów. Startery są naprawdę fajne. W końcu jest pies nie kot, ptak trochę nudny z wyglądu taki wkurzony lekko, może będzie ewoluował w owlbear taką jednostkę
z gier D&D. Naprawdę chciałbym zobaczyć nielotne niedźwiedzio podobne ptaszysko. No i kolejna jaszczurka akurat ogrywam na pożyczonej konsoli sword and shield gdzie wybrałem sobbla. I prawdopodobnie będzie to mój pick, bo niestety zawiodłem się na ewolucjach płaczącej jaszczurki.
av 69886415ed941
⚡ 378
181
av 699a24d791287 Zuzu★ 19⚡ 494
startery są okej ale bez szału
sticker TR Sierra
av 699a24d791287
⚡ 494
182
av 699b41924a305 🥇 Kondziu★ 778⚡ 960🔧 Tester
Pokemon wave/wind
Tak jak już pisałem na discordzie przed wszystkim modlę się aby ognisty starter nie podniósł się na dwie łapy. Niech mu je przykleją do podłogi. Widziałem już kilka bardzo fajnych pomysłów na jego ewolucję w tym cerber. Wiadomo raczej nie spełnią takiego marzenia ale w końcu to marzenie. Wstępnie wybieram pieseczka.
Jeśli chodzi o wodnego mam nadzieję, że nie będzie to kolejny
quaxly, taki sassy wodny starter. Ale niestety tak wygląda. Oby nie zepsuli go tak jak zrobili to z soblem. Nie jestem wielkim fanem inteleona, jak dla mnie zepsuty potencjał agenta 007.
Roślinny ptaszek? Szczerze mieszane uczucia. Mamy rowleta, który jest lepszym designem, gdzie dartrix wyglądem pasuje bardziej do nowego startera niż rowleta xD. Anyway jeśli mają iść w coś ciekawego to czekam na strusia / pawia. Wtedy zastanowię się czy nie zacząć gry z ptaszorem.
Wstępnie kuszą aby kupić switcha 2. Czekam jednak może na jakąś limitowaną wersję z nowymi pokemonami :).
av 699b41924a305
⚡ 960
182
av 699b41924a305 🥇 Kondziu★ 778⚡ 960🔧 Tester
Jeśli chodzi o poketopię
Na pewno nie skusiła by mnie na tyle aby kupować dla niej nowego switcha. Nie wygląda ta gra źle, jednak czy będzie na tyle miała rozbudowany system, że wciągnie mnie jak animal crossing? Szczerze powątpiewam. Jednak życzę jak najlepiej dla tej gry! Jest to coś nowego w serii co lekko ją odświeża. Jednak ja wciąż czekam na nowe mystery dungeon gdzie będę mógł zagrać scorb
unnym :3. Remaster mystery dungeon red nie przekonał mnie wcale. 10h gry i została sprzedana. Zresztą widać to było po wyprzedażach w sklepach, że graczom gra nie przypadła do gustu
sticker holographic pikachu
av 699b41924a305
⚡ 960

Odpowiedź

Znaków: 0 / 3000

🛡️ Weryfikacja anty-botowa (Spam Limit)

Ile to jest 2 + 6 ?

WAW Pokemon

WAW Pokemon to prawdopodobnie największy i najlepszy polski serwis fanowski, całkowicie poświęcony światu Pokémon. Znajdziesz u nas bazę kart Pokémon Pocket, a także wywiady, czy felietony. Piszemy nie tylko o grach, ale też o zabawkach, książkach i karciance Pokémon. Od lat tworzymy miejsce, które łączy społeczność Trenerów Pokémon w Polsce i dostarcza im najbardziej aktualnej i kompleksowej wiedzy.

wersja 8.15.1
WAW Pokemon działa od 22.04.2014 r.
Kontaktz nami

Współpraca

Pokemon Special

Serwis prowadzi vulpister – tiktok.com/vulpister × vulpi.pl