Forum wyłączy się za:
Aktualnie trwają dwa konkursy w którym do zdobycia są Magazyny Pokemon! Pierwszy tutaj: Wydanie Specjalne, a drugi tutaj: Wydanie Zwykłe. Zapraszam do uczestnictwa!
Wypełnij ankietę dotyczącą forum i jego przyszłości KLIKAJĄC TUTAJ

📌 KONKURS! Zdobądź WYDANIE SPECJALNE Pokemon Trenuj Ze Mną!

37
av 699cd7bfc6b80 🥈 vulpister★ 415⚡ 526🚩 Admin
Kochani czas na konkurs, w którym do zdobycia jest nagroda rzeczowamagazyn Pokemon Trenuj Ze mną Wydanie Specjalne numer 1/2026 ze wszystkimi dodatkami! Jak na załączonym zdjęciu!

Co trzeba zrobić? Zadanie jest proste! Wystarczy tu na forum odpowiedzieć na pytanie:- Dlaczego vulpi nie cierpi Charizarda? Co mu zrobił?!Najfajniejsza (nie ta, która ma najwięcej lajków, tylko ta która mi się spodoba) odpowiedź zostanie nagrodzona magazynem!
NIE ZAPOMNIJCIE WPISAĆ W SWOIM PROFILU ADRES E-MAIL WASZ
, bo ze zwycięzcami będę się kontaktował TYLKO za pomocą e-maila!

Wyniki konkursu będą PO zamknięciu forum, więc wtedy spodziewajcie się wiadomości ode mnie!
Powodzenia!
sticker GiftThankyou
av 699cd7bfc6b80
⚡ 526

Odpowiedzi (3)

181
av 699a24d791287 Zuzu★ 16⚡ 447
Dlaczego? Bo charizard jest przereklamowanym jaszczurem i dlatego vulpi go nie lubi rozumiem cię vulpi tez go nie lubię

Pozdrawiam i powodzenia reszcie w konkursie 💜

A mail do kontaktu możemy się umówić na dsc bo nie wiem czy tu nie da cenzury 🙂
sticker pgo fest 2024 3
av 699a24d791287
⚡ 447
700
av 6988f5cdbf997 Saitonashi★ 35⚡ 528
Oj Charuś, po pierwsze, nie jest oficjalnie smokiem (już nawet Alolański Exeggutor nim jest, beka), po drugie, wszyscy wiemy, że Squirtle jest lepszym starterem niż Charmander, po 3. jest tragicznym wyborem do walki z Brockiem xDDD, po 4. są silniejsze i fajniejsze Pokemony niż Charizard (np. Toxtricity), i po 5. Charek jest tragiczny do budowania pod competetive.
sticker nagano 11
av 6988f5cdbf997
⚡ 528
371
av 699b41924a305 🥇 Kondziu★ 517⚡ 721
Nie zależy mi na magazynie ale podbijam post :D!
av 699b41924a305
⚡ 721

Odpowiedź

Znaków: 0 / 3000

🛡️ Weryfikacja anty-botowa (Spam Limit)

Ile to jest 1 + 9 ?

WAW Pokemon

WAW Pokemon to prawdopodobnie największy i najlepszy polski serwis fanowski, całkowicie poświęcony światu Pokémon. Znajdziesz u nas bazę kart Pokémon Pocket, a także wywiady, czy felietony. Piszemy nie tylko o grach, ale też o zabawkach, książkach i karciance Pokémon. Od lat tworzymy miejsce, które łączy społeczność Trenerów Pokémon w Polsce i dostarcza im najbardziej aktualnej i kompleksowej wiedzy.

wersja 8.15.1
WAW Pokemon działa od 22.04.2014 r.
Kontaktz nami

Współpraca

Pokemon Special

Serwis prowadzi vulpister – tiktok.com/vulpister × vulpi.pl