Forum wyłączy się za:
Aktualnie trwają dwa konkursy w którym do zdobycia są Magazyny Pokemon! Pierwszy tutaj: Wydanie Specjalne, a drugi tutaj: Wydanie Zwykłe. Zapraszam do uczestnictwa!
Wypełnij ankietę dotyczącą forum i jego przyszłości KLIKAJĄC TUTAJ

📌 KONKURS! Zdobądź magazyn Pokemon Trenuj Ze Mną!

37
av 699cd7bfc6b80 🥈 vulpister★ 415⚡ 526🚩 Admin
Kochani czas na konkurs, w którym do zdobycia jest nagroda rzeczowamagazyn Pokemon Trenuj Ze mną numer 2/2026 ze wszystkimi dodatkami! Jak na załączonym zdjęciu!

Co trzeba zrobić? Zadanie jest proste! Wystarczy tu na forum odpowiedzieć na pytanie:
Jakiego lodowego Pokemona lubicie najbardziej i dlaczego?
**

Najfajniejsza (nie ta, która ma najwięcej lajków, tylko ta która mi się spodoba) odpowiedź zostanie nagrodzona magazynem!
NIE ZAPOMNIJCIE WPISAĆ W SWOIM PROFILU ADRES E-MAIL WASZ**, bo ze zwycięzcami będę się kontaktował TYLKO za pomocą e-maila!

Wyniki konkursu będą PO zamknięciu forum, więc wtedy spodziewajcie się wiadomości ode mnie!

Powodzenia!
sticker GiftThankyou
av 699cd7bfc6b80
⚡ 526

Odpowiedzi (1)

722
av 6988838ea8ebd 🥉 Bready Lover★ 296⚡ 553
Lapras bo ma zaj3bisty design i ogólnie jest świetny, no i w anime uwielbiałem jak ash z ekipą podróżowali na nim między wyspami
av 6988838ea8ebd
⚡ 553

Odpowiedź

Znaków: 0 / 3000

🛡️ Weryfikacja anty-botowa (Spam Limit)

Ile to jest 4 + 8 ?

WAW Pokemon

WAW Pokemon to prawdopodobnie największy i najlepszy polski serwis fanowski, całkowicie poświęcony światu Pokémon. Znajdziesz u nas bazę kart Pokémon Pocket, a także wywiady, czy felietony. Piszemy nie tylko o grach, ale też o zabawkach, książkach i karciance Pokémon. Od lat tworzymy miejsce, które łączy społeczność Trenerów Pokémon w Polsce i dostarcza im najbardziej aktualnej i kompleksowej wiedzy.

wersja 8.15.1
WAW Pokemon działa od 22.04.2014 r.
Kontaktz nami

Współpraca

Pokemon Special

Serwis prowadzi vulpister – tiktok.com/vulpister × vulpi.pl