Forum wersja 3

Ostatni tydzień to był czas BARDZO intensywnej pracy, dodałem i zmieniłem mnóstwo rzeczy (przejrzyjcie swój FAQ w swoim profilu), ale najważniejsze nowości i zmiany to:
– Dodałem WSZYSTKIE Pokemony i niektóre ich warianty (nie wszystkie) – po co ograniczać się tylko do 2 generacji co?
…
– Zmieniłem Pokedex
– Dodałem DayCare
– Dodałem Walki i Piwnicę Walk (PvP i PvE)
– Dodałem i poprawiłem niektóre ekspedycje
– Dodałem nowe przedmioty do rozwoju i łapania Pokemonów
– Dodałem zmianę w łapaniu Pokemonów – teraz mogą uciec!
– Dodałem Naklejki (jako acziwmenty na forum) które możecie dokładać do postów (jak dołożyłem do tego tu na dole)
– Dodałem pisanie Unownami – jak macie unowny, możecie dokładać stałą wiadomość do wszystkich waszych postów
– Oprócz gwiazdek pojawiły się Wattsy i to one teraz pokazują jacy jesteście silni na forum i od nich zależy odblokowanie niektórych funkcji, czy zwiększenie szansy na shiny Pokemona lub kartę
– Pojawiła się PRZYGODA, polecam sprawdzić!
– Dodałem więcej zadań dziennych stałych i globalnych
– Profil użytkownika dostał Statystyki
– Menu każdego Pokemona w drużynie jest teraz nowe i lepsze (trzeba kliknąć na Pokemona) PS – w Pokedexie też możecie klikać na Pokemony, żeby zobaczyć jak ewoluują
– poprawki w menu bocznym (i pokazywanie menu bocznego w profilu)
I setki mniejszych lub większych zmian na forum, których możecie nie zauważyć na pierwszy rzut oka.
Ponieważ dodatków jest tak wiele, forum może wczytywać się trochę wolniej (zwłaszcza na start po waszych powrotach) i jest tysiąc razy większa szansa że pojawi się wam jakiś błąd – piszcie o wszystkich błędach opisując dokładnie co robiliście, co się stało i czego spodziewaliście się, że powinno się zadziać. Będę naprawiał w trakcie działania forum.
Pamiętajcie, że nadal to etap testów, więc forum może być w tym czasie co jakiś czas na chwile wyłączane, może się wywalić, lub możecie stracić jakiegoś Pokemona, post, czy przedmiot – z góry przepraszam i informuję, że takie sytuacje mogą się zdarzyć.