×![]()
Forum wyłączy się za: …
Witam serdecznie w czwartym otwarciu forum! Bawcie się dobrze!
Co tu dzieje się 😀

A tak tylko przeglądam sobie, czesc!
14 lutego 2026 13:13
Polubili: Devize, vulpister, Sable_ward
⚡ 54
Odpowiedzi (42)
⚡ 621

Może w takim razie mój błąd, pytanie tylko dlaczego nawet taka pierdoła jak dnsy wskazują na jego serwer? xd
22 lutego 2026 13:42
⚡ 54

Ja nie wiem czy jest obowiązek aktualizowana tego i czy nie można po ukrywać tego lub wpisać cokolwiek
⚡ 621

Ale dnsy muszą prowadzić tam gdzie jest strona więc nie ma możliwości wpisania byle czego xd
PS. Dlaczego nie ma jeszcze edytowania postów? XD
PS. Dlaczego nie ma jeszcze edytowania postów? XD
22 lutego 2026 13:56
⚡ 54
⚡ 621

Bo słownik w telefonie czasami źle mi podpowiada xd
Proszę XD
Proszę XD
22 lutego 2026 14:10
Polubili: Devize
⚡ 54

Edytowanie postów za 1000 watsów! xD
22 lutego 2026 14:11
Polubili: vulpister
⚡ 1 031

To nie moja wina tylko słownika.
A odnośnie DNS to ja tam się nie znam, nigdy nie miałem swojej strony internetowej ani forum,to się wypowiadać nie będę 😎
A odnośnie DNS to ja tam się nie znam, nigdy nie miałem swojej strony internetowej ani forum,to się wypowiadać nie będę 😎
⚡ 621
⚡ 54

Gdybym miał taką domenę to już od pierwszego dnia byłaby wykorzystana 😎
⚡ 621

Sprite a z ciekawości sprawdziłeś sobie dnsy mojej domeny waw pokemon?
⚡ 621
⚡ 54

Więc co to są informacja skoro nie ma żadnych danych a ovh nie znaczy nic xddd
⚡ 621
⚡ 54

Nie pytam, tylko mówię że DNS to gówno informacja nie mówiąca do kogo należy serwer czy domena
⚡ 621

Nie mówię, że mówi do kogo nalezy, ale mówi dużo, podobnie jak historia xd
Ale dobra, pewnie się wyjaśni i tak prędzej czy później xd Sprawdzę znów za kilka lat XD
Ale dobra, pewnie się wyjaśni i tak prędzej czy później xd Sprawdzę znów za kilka lat XD
22 lutego 2026 14:56
Polubili: vulpister
⚡ 54

DNS-y mówią o tym gdzie stoi hosting docelowy lub proxy, jak u mnie, domena jest docelowo podpięta pod tunel proxy na cloudflare więc wszystkie subdomeny będą wskazywać na IP CloudFlare'a, a IP docelowe jest moje domowe. Więc DNS to bardziej drogowskaz gdzie szukać docelowego IP (jak książka telefoniczna)
⚡ 804