Forum wyłączy się za:
Ogłoszenia: Witajcie ponownie! Miłej zabawy!

📌 Ostatnie dwa dni! Jakie są wasze wrażenia?

37
av 69791ef3b48ca vulpister★ 66pokeball sprite 62pokemon pocket card back by aschefield dh2ff9o 375w 110🚩 Admin
KOCHANI! Forum za 2 dni zostanie zamknięte (na kilka dni, by wprowadzić poprawki i nowości).

Ostatnio działo się u nas bardzo wiele!
Dużo tematów, zmian i nowości, ostatnie 5 dni to było szaleństwo w tym co nowego wprowadziliśmy dzięki waszym pomysłom i testom.

Mam więc do was pytanie – jak się podobało?
Jakie wrażenia z pisania i grania? Co wyszło fajnie, a co jest kiepskie i do poprawy? Co chcielibyście widzieć w trzecim otwarciu forum?

Najbardziej zależy mi na informacji CO JEST TERAZ ŹLE
, żeby móc to na spokojnie potem poprawić, ale chętnie wysłucham też co jest dobrze i działa fajnie, co wam się podoba i co zrobiłem dobrze.

Liczę tylko na długie i porządne odpowiedzi! Dajcie znać, bo to ważne, żebym wiedział jak rozwijać projekt dalej!
av 69791ef3b48ca
★ 66

Odpowiedzi (3)

84
av 698860bf6d7f8 🥉 Kondziu★ 208pokeball sprite 51pokemon pocket card back by aschefield dh2ff9o 375w 100🔧 Tester
Przed wszystkim rip dla shiny dito i shiny zapdosa [*].
Na pewno podoba mi się rozwinięcie gry pod względem wypraw i aukcji. Można powiedzieć, że jako zespół udało nam się stworzyć ciekawy model zabawy z dosyć ciekawymi nagrodami. Wydaje mi się, że dobrze zbalansowane są wyprawy właśnie pod względem nagród. Dzięki wyprawą użytkownik nie musi też siedzieć i pisać cały czas na forum. Sprawia to, ż
e nie spamujemy zbędnymi tematami lub odpowiedziami. Forum staje się drugorzędnym materiałem dla punktów na rzecz wypraw itp :).
Co wyszło gorzej? Na razie nie widzę takiej rzeczy. Wszystko co było gorzej rozwiązywane było na bieżąco.

Na 3 wersję liczę na rozwój przed wszystkim wypraw, możliwość walk (nawet 2 proste ataki każdego typu).
av 698860bf6d7f8
★ 208
84
av 698860bf6d7f8 🥉 Kondziu★ 208pokeball sprite 51pokemon pocket card back by aschefield dh2ff9o 375w 100🔧 Tester
A dodatkowo napiszę, że ja bym przebudował zadania dzienne, globalne i dla konta :). Może rozwinął je trochę w inną stronę, jest to do zastanowienia :). Może bardziej zróżnicowane pokemony. zdarzały mi się questy gdzie zdobywałem 2 laprasy jednoczesnie, lub adekwatnie psyducki.
av 698860bf6d7f8
★ 208
105
av 698658113c2f5 Zuzu★ 57pokeball sprite 36pokemon pocket card back by aschefield dh2ff9o 375w 87🔧 Tester
mega fajny forum
av 698658113c2f5
★ 57

Odpowiedź

Znaków: 0 / 3000

🛡️ Weryfikacja anty-botowa (Spam Limit)

Ile to jest 2 + 2 ?

WAW Pokemon

WAW Pokemon to prawdopodobnie największy i najlepszy polski serwis fanowski, całkowicie poświęcony światu Pokémon. Znajdziesz u nas bazę kart Pokémon Pocket, a także wywiady, czy felietony. Piszemy nie tylko o grach, ale też o zabawkach, książkach i karciance Pokémon. Od lat tworzymy miejsce, które łączy społeczność Trenerów Pokémon w Polsce i dostarcza im najbardziej aktualnej i kompleksowej wiedzy.

wersja 8.15.1
WAW Pokemon działa od 22.04.2014 r.
Kontaktz nami

Współpraca

Pokemon Special

Serwis prowadzi vulpister – tiktok.com/vulpister × vulpi.pl