×![]()
Forum wyłączy się za: …
Ogłoszenia: Witajcie ponownie! Miłej zabawy!
Jakie jest wasze ulubione Anime? (Post integracyjny)

Jak w temacie, jakie jest wasze top of the top anime, lub wasze top 3?
Zaczynając:
1. Made in Abyss
2. Highschool DxD
…
3. Chainsaw Man
Zaczynając:
1. Made in Abyss
2. Highschool DxD
…
3. Chainsaw Man
8 lutego 2026 22:54
Polubili: Bready Lover
★ 233
Odpowiedzi (12)

Przeraża mnie to DxD tam xd
A tak overall jakoś bardzo nie jestem into anime, ale giga mi się kakegurui podobało (sadly chyba rip kontynuacja anime dalej, więc zostaje dokończenie mangą)
I wgl czy Made in abyss to to samo IP co ta gra od spike chunsoft o tym samym tytule?
A tak overall jakoś bardzo nie jestem into anime, ale giga mi się kakegurui podobało (sadly chyba rip kontynuacja anime dalej, więc zostaje dokończenie mangą)
I wgl czy Made in abyss to to samo IP co ta gra od spike chunsoft o tym samym tytule?
8 lutego 2026 22:56
★ 85

Tak, Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness od Spike Chunsoftu jest na podstawie mangi/anime. Defacto gra wygląda jak by żywcem wyjęta została z epoki PS3, niechętnie ją kupiłem, ale kupiłem koniec końców na promocji i w sumie poza słabą grafiką, to gameplayowo grało mi się przyjemnie i czuć było klimat serii
8 lutego 2026 23:00
Polubili: Lulu, Bready Lover
★ 233

1. One Piece i Made in Abyss
2. Dororo
3. W sumie nie wiem, może Kimetsu no Yaiba lub Tate no Yuusha no Nariagari
2. Dororo
3. W sumie nie wiem, może Kimetsu no Yaiba lub Tate no Yuusha no Nariagari
8 lutego 2026 23:12
Polubili: Saitonashi
★ 155

Jest ich trochę. Po pierwsze mniej popularna i znane to world trigger, bokurano, rakudai kishi no cavalry czy soul Estera i d grey mana też już mogę zaliczyć do mniej znanych?
No i jeszcze wszystkie popularne shoneny. Lubię coś na czym nie muszę się skupiać
No i jeszcze wszystkie popularne shoneny. Lubię coś na czym nie muszę się skupiać
9 lutego 2026 08:30
★ 66

A top 3 to będzie
One piece
World trigger
Soul eater / d grey man
One piece
World trigger
Soul eater / d grey man
9 lutego 2026 08:31
★ 66

moje top:
1. chi sweet home (moje pierwsze anime które obejrzałam)
2. spy x family
3. Komosuba
1. chi sweet home (moje pierwsze anime które obejrzałam)
2. spy x family
3. Komosuba
9 lutego 2026 13:14
Polubili: Kondziu
★ 14

@Kondziu D gray mana kontynuację muszę zobaczyć, a Soul Eatera to się ostatnio zastanawiałem czy nie zrobić rewatcha
9 lutego 2026 14:26
★ 155

@bready lover trzeba modlić się o kontynuację d-grey mana. ale jak najbardziej warto czasem do tych 2 pozycji wrócić są świetne
9 lutego 2026 17:52
★ 66

Cześć, moje top 3 to1. Wilcze dzieci (film)2. Madoka magica / mahou shojou site3 Seria Fate.
9 lutego 2026 18:00
★ 18

@Kondziu wiem że są, a to nie skończyli?? Myślałem że ten niby 2 sezon zakończył, właśnie tego nie widziałem
9 lutego 2026 18:25
★ 155

2 sezon to któryś tam arc z rzędu jest. Ogólnie z tego co pamiętam autorka jest chora i nie zawsze wydaje :(.
9 lutego 2026 18:37
★ 66

A ja zajadę klasykiem bo uwielbiam Cowboy Bebop, Neon Genesis Evangelion i Magic Kinght Rayearth. Lubię też Vision of Escaflowne i… Should Eatera. Samurai Champloo skradł moje serce, A Bokurano duszę. Będę w mniejszości ale bardzo lubię Attack on Titan, Silver Spoon i Boku no Hero academia. Trochę tego jest a jeszcze nie napisałem nic o filmach studia Ghibli!
9 lutego 2026 18:48
★ 87
21