×![]()
Forum wyłączy się za: …
Witam serdecznie w czwartym otwarciu forum! Bawcie się dobrze!
Błędy na forum

Hej tu możecie zgłaszać błędy jakie znajdziecie na forum. Wiem że jest kilka błędów związanych z kolorowaniem tekstu który się pisze jak piszecie posta i będę to naprawiał wieczorem.
A jak wy znajdziecie coś jeszcze, możecie dawać znać w tym temacie
A jak wy znajdziecie coś jeszcze, możecie dawać znać w tym temacie
Polubili: Devize, Verion, Kondziu
⚡ 621
Odpowiedzi (17)

Nie problem a pytanie/sugestia. Dałoby się zrobić tak że najnowsze posty będą wyświetlane na pierwszej stronie, a nie ostatniej?
8 lutego 2026 18:30
⚡ 822

Niestety nie, bo to ma pokazywać historię rozmowy, ale chyba wiem o co chodzi. We wszystkich tematach zrobię tak, żeby po kliknięciu w dany temat przechodził od razu do najnowszego posta, a nie do pierwszego. Tak będzie łatwiej widzieć najnowszą odpowiedź.
Polubili: Kondziu, Bready Lover
⚡ 621
⚡ 1 031

Cześć, Ja proponuję aby usuwanie postów nie kosztowało aż tylu punktów. Aby nie zepsuć łańcuszka w grach pokemon usunąłem post i zjadło mi punkty na baner 🙁
8 lutego 2026 18:50
Polubili: Bready Lover
⚡ 1 031

Usuwanie postów kosztuje tyle dlatego że inaczej wiara by nabijała sobie questy z pisaniem postów poprzez ciągle pisanie i usuwanie postów. Więc nie ma!
⚡ 621

A punkty można spokojnie i szybko nazbierać wykonując questy więc spoko 😎 niedługo nie będziecie mieli co z punktami zrobić
⚡ 621
⚡ 1 031

Położę młodego spać i będę jeszcze wprowadzał kilka drobnych zmian na forum, będę pisał co nowego. Dodam tylko bo nie wszyscy wiedzą że każdyemu pokemonowi z menu pokemona możecie dać everstone i nie będzie wtedy ewoluowal bo ewolucja odbywa się automatycznie
⚡ 621

Ok dodałem hotfix i wersja 2.2, która wprowadza:
– poprawki przy pisaniu postów (teraz powinno je dobrze kolorować)
– NOWOŚĆ – SKLEP POKEMON – możecie teraz z poziomu profilu w zakładce "Pokemony" wejść do sklepu i kupić pewne Pokemony za punkty.
Jak znajdziecie jakieś błędy, to koniecznie dawajcie znać
…
PS: Zarejestrowani użytkownicy, którzy napiszą więcej niż 30 postów dziennie, muszą wpisać captchę, która jest zabezpieczeniem przed spamem na forum 🙂 Przepraszam, musiałem 🙂
– poprawki przy pisaniu postów (teraz powinno je dobrze kolorować)
– NOWOŚĆ – SKLEP POKEMON – możecie teraz z poziomu profilu w zakładce "Pokemony" wejść do sklepu i kupić pewne Pokemony za punkty.
Jak znajdziecie jakieś błędy, to koniecznie dawajcie znać
…
PS: Zarejestrowani użytkownicy, którzy napiszą więcej niż 30 postów dziennie, muszą wpisać captchę, która jest zabezpieczeniem przed spamem na forum 🙂 Przepraszam, musiałem 🙂
Polubili: Kondziu
⚡ 621

moja propozycja może dodać opcje głosowania było by fajnie (jeżeli jest to możliwe)
8 lutego 2026 21:32
⚡ 521

W sensie coś na kształt ankiet? można pomyśleć, zobaczę co da sie z tym zrobić 🙂
⚡ 621
⚡ 521
⚡ 1 031
⚡ 822

Błąd z nienaliczniem wydawanych pktów, działa tylko jak wydaje się się w sklepie z przedmiotami, bo jak kupiłem pokemona to normalnie mi policzyło
22 lutego 2026 12:52
⚡ 822

Dzięki za info. Mimo wszystko wiem, że błąd z naliczaniem punktów i Pokemonów do zadań jest i będę go rozwiązywał. Nie nalicza złapanych Pokemonów czasami, ale nalicza te, które kupi się w sklepie, wymieni lub wykluje. Tak samo z punktami, nie zawsze nalicza za trenowanie Pokemona, ale za zakup Pokemona już tak. Więc muszę zidentyfikować co nalicza a co nie i to będę na pewno naprawiał
⚡ 621

Spoko, jak coś jeszcze wyłapie dam znać
22 lutego 2026 13:09
Polubili: vulpister
⚡ 822