×![]()
Forum wyłączy się za: …
Ogłoszenia: Witajcie ponownie! Miłej zabawy!
W jakie gry gracie (Post integracyjny)

Post integracyjny
Cześć!
Powiedzcie mi w jakie jeszcze gry gracie oprócz serii pokemon :)?
Cześć!
Powiedzcie mi w jakie jeszcze gry gracie oprócz serii pokemon :)?
8 lutego 2026 12:28
Polubili: vulpister, KapitanGalareta, Zuzu…
★ 66
Odpowiedzi (28)

Kingdom Hearts moja miłość ale także seria Persona i wszystkiego rodzaju Tycoony. Oraz cywilizacja!
8 lutego 2026 12:39
Polubili: KapitanGalareta, Kondziu, Zuzu
★ 87

Persone 4 ograłem w tamtym roku. Nie spodziewałem się, że tak mnie wciągnie. Przy jakimś dłuższym urlopie zaopatrzę się w persone 5. Tak to gram jeszcze w marvel rivals czy heroes V z znajomym. Jak dla mnie czołowa pozycja z serii na podium z Heroes III
8 lutego 2026 12:53
Polubili: vulpister, KapitanGalareta, Zuzu
★ 66

A ja jeszcze nie wspomniałem o innych grach zwłaszcza na Nintendo, nie muszę chyba mówić o Animal Crossing 😀 ale jak tak teraz patrzę że mam mało czasu to głównie w coś szybkiego z Pokemonami zagram jednak… Ostatnio coraz mniej gram w inne gry i w gry w ogóle…
8 lutego 2026 12:54
Polubili: Kondziu, Zuzu
★ 87

Głównie Lol, MR, DBD. Raczej nie gram nic singleplayer. Czekam na jakieś dobre mmo aby w końcu wyszło
8 lutego 2026 12:57
Polubili: Kondziu, Zuzu
★ 95

Vulpister ja znowu jak mam chwilę czasu i mówię pogram, to zazwyczaj tego nie robię haha. Z gier wartych polecenia to jakoś z początkiem stycznia przeszliśmy z znajomymi sons of the forest. Pozycja bardzo fajna.
8 lutego 2026 13:00
Polubili: KapitanGalareta, vulpister, Zuzu
★ 66

Niby fan indie gierek i rogue likeów, ale w ostatnich latach się dość mocno otworzyłem na nowe rzeczy jeśli chodzi o gry, obecnie astrologowie ogłaszają rok jrpgów, więc ostatnio były gra Atlusa, fire emblem czy przechodzenie trailsów
8 lutego 2026 13:47
Polubili: vulpister, Zuzu
★ 85

No ja nadal w Simsy gram xD. Ale ostatnio przechodziłem Cult of the Lambs: Woolhaven i było w miarę fajnie.
8 lutego 2026 16:21
Polubili: Zuzu
★ 22

Aktualnie Arknights Endfield mnie totalnie wciągnęło, praktycznie w nic innego nie gram, a ogólnie to fan RPG'ów i soulslike'ów, mimo że jestem w nie beznadziejny😅, seria Monster Hunter zawsze będzie miała miejsce w moim serduszku 😂 ale preferuje starsze generację, bo 5 i 6 były dla mnie tragiczne. A mobilnie obecnie od ponad 2 lat gram w Nikke Goddess of Victory
8 lutego 2026 16:39
Polubili: Zuzu
★ 155

dispatch, gry serii lego, projekt sekai/colorful stage, simsy dla mnie 3 i 4 top
8 lutego 2026 20:17
★ 15

Zabijanie simów to moja pasja 😀
ZNACZY CO?!
ZNACZY CO?!
8 lutego 2026 20:26
Polubili: Verion
★ 15

Chyba topienie simsow w basenie!
8 lutego 2026 20:26
Polubili: Zuzu, Devize, Verion
★ 87

Tak raz sim spalił se kuchnie w domu bo twierdził że nie ma dobrego poziomu umiejetności gotowania XDDD
8 lutego 2026 20:28
Polubili: Devize, Saitonashi
★ 15

Ja swoich simów nie zabijam. Sami to robią gotując tost z serem xD
8 lutego 2026 21:35
Polubili: Devize, Lulu, Zuzu
★ 66

Gotowanie tosta to chociaż klasyk, u mnie zawsze coś się randomowo spieprzy, w stylu suszarka zrobi pożar na całą łazienkę (od tego momentu każę simom rozwieszać pranie) albo pierwsza simka umarła z zawstydzenia bo odrzucono jej zaręczyny i zobaczyłem wtedy 1 raz game over w simsach ;-;
8 lutego 2026 22:36
Polubili: Saitonashi
★ 85

To w simsach jest game over? Nigdy tak ch***wo nie grałem w simsy 😛
8 lutego 2026 22:38
★ 87

Ja ostatnio wróciłem do ha tfu Genshina po 2 latach przerwy, ostatnio ograłem Cairn, bardzo polecam giereczkę, najlepszy symulator wspinaczki górskiej jaki wyszedł, wręcz bym powiedział Indie GOTY, a dopiero mamy Luty.
8 lutego 2026 22:38
★ 233

@vulpister Tak jest game over, po prostu trzeba być tak fatalnym jak ja B)
@Saitonashi Przez Cb mam tego Cairna na oku, ale póki co jestem w trybie oszczędzania przez to że w tym miesiącu dziarać się będę xd
@Saitonashi Przez Cb mam tego Cairna na oku, ale póki co jestem w trybie oszczędzania przez to że w tym miesiącu dziarać się będę xd
8 lutego 2026 22:40
★ 85

@Lulu, grałem pierw w demo kiedyś jak udostępnili i jak mi się spodobała, że kupiłem dzień po premierze (bo akurat wypłata wpadła). Gra tak cudowna, że zdążyłem grę skończyć 3 razy na każdym poziomie trudności 😛
8 lutego 2026 22:43
★ 233

Ja póki co w tym miesiącu wiem, że będę w mewgenics mocno grać i paranormasight jak wyjdzie, ale jak już będę po tatuażu miał wolny budżet to pewnie ostatecznie też cairn kupie, bo wygląda dość cool
8 lutego 2026 22:47
★ 85

Jeszcze w kwietniu na bank po wypłacie kupie Pragmatę bo też zapowiada się świetna gierka od Capcomu
8 lutego 2026 22:57
Polubili: Bready Lover
★ 233

No właśnie mnie też Pragmata ciekawi i też raczej kupię i jeszcze w marcu wychodzi Crimson Desert który mnie bardzo interesuje
8 lutego 2026 23:19
★ 155

Nikt tu nie planuje GTA6? Kiedy to w ogóle wychodzi, nie czasem w tym roku?
8 lutego 2026 23:22
★ 87
★ 155

czy ja wiem, czy taki będzie odgrzewany? na pewno mniej niż kolejne Pokemony 😀
8 lutego 2026 23:40
★ 87

GTA 6 ma mieć takie wymagania, że to szok, zresztą, GTA 5 kupiłem kiedyś za 40zł, pograłem może z 3h i mi się znudziło xD. Nie mój klimat także przynajmniej mój portfel nie ucierpi
9 lutego 2026 00:48
Polubili: Bready Lover
★ 233
67