Mimi
Mam na imię Martyna, ale w na serwerze i tik toku znacie mnie jako Mimi (tak, szok, bo nie Milena). I nie koniecznie lubię swoje imię, dlatego lepiej dla jak posługujecie się moim nickiem, których mam nawet dużo. Ja jestem człowiekiem komfortowym, także możecie mi mówić nie tylko Mimi, ale również Linoskoczek/ Linosek, albo właśnie Vivixee/Vivi. Co prawda jestem dziewczyną, ale męskie zaimki mi nie robią różnicy ;p
Z racji, że jest otwarte forum, to trochę coś o sobie powiem.
...
– Interesuje się w głównej mierze Azją. Zarówno kulturą, jak i muzyką. Ale jestem człowiekiem, który nie siedzi w jedynym gatunku i lubi wszystko co wpadnie w ucho. Moim ulubionym zespołem na ten moment jest koreański zespół rockowy N.Flying.
– Lubię też czytać książki (nie mówię o samych mangach) i pisać (choć z tym trochę gorzej), ale chce wydać kiedyś swoją książkę. Ale mam dużo mnóstwo innych drobnych zainteresowań.
– Mam 20 lat (06 rocznik, ale nie wyglądam) i mieszkam na górnym Śląsku (niedaleko Katowic). Mam sześcioro rodzeństwa z czego jestem najstarsza! (To nie żart)
– Moje ulubione kolory to szary, beżowy i zielony. Uwielbiam wszystko co zawiera w sobie wanilię i jestem uzależniona od zielonej herbaty. A ulubioną porą roku jest jesień. Jestem również lipcowym rakiem.
– Moją przyszłość wiąże z seksuologią (o ile zdam maturę w przyszłym roku), turystyką albo florystką.
Myślę, że tyle. Pozdrawiam wszystkich, którym chciało się to czytać. Nominuję Toffika, żeby napisał coś o sobie (nie chce być sama 😆)
Miłego dnia!!